Vi är Ohlson

Vår drivkraft och vårt intresse för möbler är ett arv från vår far som går tillbaka till mitten av 60-talet, med den bakgrunden och historiken kom vi in i möbelbranschen tidigt 90-tal. Ohlson International AB grundades år 2000, då med de olika inriktningarna inom produktion, produktutveckling och försäljning. Vi lanserade vårt varumärke Keystone i januari 2006.

Vi är uppväxta i Kinna/Marks Kommun, där vi fortfarande bor och bedriver vår verksamhet, mitt i textilriket och med en direkt närhet till några av de tygleverantörer vi arbetar tätt tillsammans med.

Keystone blev Ohlson

Under 2019 påbörjade vi arbetet med vår nya grafiska profil, vi uppdaterade vår möbelkollektion, inledde arbetet med en ny webb och image. Ett förtydligande att vår kollektion är unik för oss och för er som vi har nöjet att samarbeta med.

Det var dags att ta nästa steg, fundera på vårt varumärke, vad vi står för, vart vi kommer ifrån och vart vi är på väg. Vi, bröderna Lars och Anders Ohlson, begrundade vår historia och vår framtid. Summeringen blev vårt nya varumärke OHLSON.